Veranderprocessen

De zorgsector is volop in de ‘complexe’ wereld. In ORGANISATIE- en TEAMTRAJECTEN werken we aan een nieuwe, soepele en flexibele organisatiestructuur. We zoeken naar de ‘goeie’ mix tussen zelfsturing en hiërarchie, de invulling van leiderschap hierin, de versterking van teams en medewerkers hierin.

Een TOPMOMENT in één van de trajecten die we lopen. Met medewerkers, zorggebruikers, bestuurders,…in de Witte Mol, VAPH: samen zoeken naar ‘goede zorg in een complexe wereld’, met goesting in de toekomst!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s